Jess, pääsi jäinen alkaa olla jo kunnialla takana päin. Mämmit on syöty ja suklaamunat naposteltu. Mitähän sitten. Elämäni on jatkunut tasaisen tylsänä, kuten ihan tuikitavallisena arkenakin. Olen syönyt ja pelannut Heroes of Might & Magic 4:ta ja kironnut, kun on muka niin vaikeita tehtäviä. Totuus on kuitenkin vain, että olen melko paska siinä. Harkitsen jo vitosen ostamista, niin olisi taas hetki helppoa nautintoa kahlata alkupään tehtäviä läpi.

Viisi viikkoa vielä eteenpäin niin olisi pääsykoe taidealan ammattikouluopintoihin. Tähän olen alkanut valmistautua, öööh, lähinnä maalaamalla eilen isälleni synttäritaulun. Vähän ahdistaa ja jännittää ja hirvittää toi koulu. Ja muuttaminen pienelle paikkakunnalle, jos valinta sattuu osumaan kohdalle. Yyyh, sitten joudun luopumaan kivasta kodistamme ja kylpyammeesta ja kaupunkiasumisesta ja kivoista lähilenkkipoluista ja lähilähdevedestä. Paljon on hyviä puolia tässä asunnossa. Ja vielä ainakin puolivuotta aikaa nauttia niistä. Voihan nimittäin sekin olla, että suuresta taiteellisesta lahjakkuudestani (kröhön, höhöhöh) huolimatta en pääsekään ykkösvaihtoehtooni opiskelemaan ja joudun tyytymään paikalliseen vaatetusalan oppilaitokseen. No, oli miten oli, koulunkäynti voisi tuoda kyllä mukavaa vaihtelua tähän omissa liemissäni pyörimiseen. Toivottavasti vain se on sitten se kuvataidehässäkkä, sen varmaan jaksaisi paremmin läpikin kuin jonkun ompelukoneen surruttelua pari vuotta.

Noh, peukut ja varpaat pystyyn, että muutto koittaa, vaikka se kuinka epämiellyttävää saattaisikin olla. Kyllähän sitä välillä pitää vähän epämukavuusalueellakin vierailla, hetkittäin.

Datura kuittaa.